TY - JOUR ID - 32580 TI - تحلیل سازه‏ های مؤثر بر روحیه‏ ی کارآفرینی دانشجویان تحصیلات تکمیلی ترویج و آموزش کشاورزی JO - علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران JA - IAEEJ LA - fa SN - 2008-1758 AU - موحدی, رضا AU - جلیلیان, سارا AD - دانشیار گروه ترویج و آموزش کشاورزی، دانشگاه بوعلی سینا AD - دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه ترویج و آموزش کشاورزی، دانشگاه بوعلی سینا Y1 - 2016 PY - 2016 VL - 12 IS - 1 SP - 181 EP - 197 KW - توسعه کارآفرینی KW - روحیه کارآفرینی KW - دانشجویان تحصیلات تکمیلی ترویج و آموزش کشاورزی DO - N2 - هدف اصلی پژوهش حاضر تحلیل سازه‌های مؤثر بر روحیه‌ ی کارآفرینی دانشجویان کشاورزی می‌باشد. جامعهآماریاین تحقیقرا دانشجویان تحصیلات تکمیلی ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا و رازی کرمانشاه تشکیل دادند (180=N) که تعداد 120 نفر از آن‌ها به‌طور تصادفی با استفاده از جدول کرجسی و مورگان به‌عنوان نمونه انتخاب شد. ابزارمورداستفاده برای جمع ‌آوری داده ها  پرسشنامهبود که رواییصوریآنبه‌وسیلهاساتید ومتخصصینبررسی و تائیدگردید و جهت تعیین پایایی پرسشنامه تعداد 30 پرسشنامه توسط دانشجویان طی فرایند پیش‌آزمون تکمیل و ضریب آلفایکرونباخ برای بخش‌های مختلف پرسشنامه بین 0/68 تا 0/89 محاسبه شد. نتایج حاصل از تحلیل عاملی بر روی 19 متغیر روحیه کارآفرینی، پنج عامل را به‌عنوان عامل‌ های اصلی شناسایی کرد. این عوامل به ترتیب عبارت بودند از: اهمیت و ارزش کارآفرینی در جامعه و دانشگاه، استفاده از روش‌ ها و تجارب عملی و نوین در آموزش کارآفرینی، تقویت دوره‌ های کارآفرینی در دانشگاه، حمایت دولت و تناسب محتوای کارآفرینی با نیاز بازار کار. در نهایت با توجه به نتایج به دست آمده پیشنهادهایی کاربردی ارائه گردیده است. همچنین با استفاده از نرم‌افزارLISREL8.8 عوامل مؤثر مورد تأیید قرار گرفتند. UR - http://www.iaeej.ir/article_32580.html L1 - http://www.iaeej.ir/article_32580_297c0151c1894c0cb04625afbd02cd2f.pdf ER -