اژهن، م. (1392). مطالعه چندموردی تجارب کارآفرینی نظارتشده کشاورزی در دانشکدههای کشاورزی. پایاننامه کارشناسیارشد، بخش ترویج و آموزش کشاورزی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز.
اصانلو، ب.، و خادمی، س. (1396). طراحی مدل هوشمندی رقابت سازمان مبتنی بر هوشیاری کارآفرینانه. فصلنامه علوم مدیریت ایران، دوره 10، شماره 37، صص 148-127.
ایزدی، ب. (1392). سازههای مؤثر بر توسعه کارآفرینی در مشاغل کوچک روستایی شیراز. پایاننامه کارشناسیارشد بخش ترویج و آموزش کشاورزی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز.
بخشی، م. ع. (1394). ارائه چارچوبی برای ارزیابی فعالیتهای بحرانی واحد اورژانس بر مبنای مدیریت تداوم کسبوکار. پایاننامه کارشناسی ارشد، بخش مهندسی صنایع، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه تربیت مدرس.
بهبودی، د.، و ممیپور، س. (1392). محیط کسبوکار و راهکارهای ارتقای آن در راستای نیل به توسعه پایدار (بررسی موردی استان آذربایجان شرقی). اولین همایش توسعه پایدار با رویکرد بهبود محیط کسبوکار، مشهد، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی، 27 و 28 آذرماه، صص 671-645.
پیراننژاد، ع.، و افخمی اردکانی، م. (1394). بررسی عوامل مؤثر بر کارآفرینی در سازمانهای دولتی (مورد مطالعه: پژوهشگاه صنعت نفت ایران). مجله مدیریت فرهنگ سازمانی، دوره 13، شماره 3، صص 784-763.
تاری، م.، مرادی، م.، و ابراهیمپور، م. (1394). بررسی عوامل مؤثر بر رشد و موفقیت شرکتهای دانشبنیان. فصلنامه رشد و فناوری، دوره 12، شماره 45، صص 44-36.
تقوا، م.، و یداللهی، م. (1393). سنجش میزان آمادگی سازمان برای تداوم عملیات ها مطابق با استاندارد جهانی سیستم مدیریت تداوم کسبوکار (مطالعه موردی: شرکت ماموت فناوری اطلاعات). همایش ملی پدافند غیرعامل و علوم انسانی، کاشان، 29 اردیبهشت، صص 396-379.
جودی دمیرچی، م.، اسدی، ع.، و علمبیگی، ا. (1400). شناسایی مؤلفههای سازمانی مدل کسبوکار الکترونیکی محصولات باغی از دیدگاه کارشناسان بخش کشاورزی در دشت مغان. مجله علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران، دوره 17، شماره 1، صص 16-1.
رضائیمقدم، ک.، و معصومی، ا. (1400). آمار و پردازش آن در محیطهای SPSS و R. شیراز: انتشارات مرجع علم.
سعیداوی، ا.، و برادران، س. (1393). بررسی نقش سیستم مدیریت تداوم کسبوکار در جهت ایجاد وحدت رویه و ارتقای هماهنگی در مدیریت جامع و یکپارچه بحرانهای کشور. ششمین کنفرانس بین المللی مدیریت جامع بحران، مشهد، 26 و 27 بهمن ماه، 529-518.
علمبیگی، ا.، بامدادی، م.، فهام، ا.، و بابازاده، ا. (1400). تفکیک سطوح امکانگرایی در کارآفرینی صاحبان کسبوکار پرورش مرغ بومی در استان سیستان و بلوچستان بر مبنای الگوریتم نایو بیز. مجله علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران، دوره 17، شماره 2، صص 62-47.
معبودیان، ی.، و رضایی، ک. (1393). تداوم کسبوکار در صنایع ایران- مطالعه پیمایشی. نشریه تخصصی مهندسی صنایع، دوره 48، شماره 1، صص 110-99.
مقصودی، ط. (1396). شناسایی عوامل مؤثر بر پایداری کسبوکارهای خرد در بخش کشاورزی استان خوزستان. فصلنامه پژوهشهای ترویج و آموزش کشاورزی، دوره 10، شماره 2، صص 20-11.
وطنخواه، ن.، و رضائیمقدم، ک. (1394). شناخت روحیهی کارآفرینی دانشجویان (مورد مطالعه دانشگاه شیراز، دانشکده کشاورزی)، مجله علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران، دوره 11، شماره 1، صص 71-59.
Avey, J. B., Patera, J. L., and West, B. J. (2006). The implications of positive psychological capital on employee absenteeism. Journal of Leadership & Organizational Studies, 13(2), 42-60.
Cadorin, E.,
Johansson, S. G., and
Klofsten, M. (2017). Future developments for science parks: Attracting and developing talent.
Industry and Higher Education Journal, 31(3), 156-167.
Clark, K. B. (1989). Project scope and project performance: The effect of parts strategy and supplier involvement on product development. Journal of Management Science, 35(10), 1247-1263.
Cohen, B. (2006). Sustainable valley entrepreneurial ecosystems. Business Strategy and the Environment, 15(1), 1-14.
Folkers, A. (2017). Continuity and catastrophe: Business continuity management and the security of financial operations. Journal of Economy and Society, 46(1), 103-127.
Halawi, L. A. (2005). Knowledge management system success in knowledge based organizations: An empirical validation utilizing yhe Delone and Mclean is success model. Master’s thesis, School of Business and Entrepreneurship, Nova Southeastern University, United States.
Herbane, B. (2010). The evolution of business continuity management: A historical review of practices and drivers. Journal of Business History, 52(6), 978-1002.
Hiles, A. (2010). The definitive handbook of business continuity management. England:John Wiley and Sons.
Kato, M., and Charoenrat, T. (2018). Business continuity management of small and medium sized enterprises: Evidence from Thailand. International Journal of Disaster Risk Reduction, 27(1), 577-587.
Krejcie, R.V., and Morgan, D.V. (1970). Determining sample size for research activities. Educational and Psychological Measurement, 30, 607-610.
Massa, S., and Testa, S. (2009). A knowledge management approach to organizational competitive advantage: Evidence from the food sector. Journal of European Management, 27(2), 129-141.
Mitchell, R., Agle, B., Chrisman, J., and Spence, L. J. (2011). Toward a theory of stakeholder salience in family firms. Journal of Business Ethics Quarterly, 21(2), 235-255.
Niemimaa, M., Järveläinen, J., Heikkilä, M., and Heikkilä, J. (2019). Business continuity of business models: Evaluating the resilience of business models for contingencies. International Journal of Information Management, 49, 208-216.
Rezaei-Moghaddam, K., Karami, O., and Fatemi, M. (2019). The Comparative analysis of marketing activities among rural women entrepreneurs in Fars province, Iran. Journal of Global Entrepreneurship Research, 9(65), 1-20.
Sanoubar, N., and Salmani, B. (2012). The effect of innovation stimuli on innovation capacity of knowledge-based firms. Journal of Science and Technology Policy, 4(9), 91-107.
Silva, F. M. D., Oliveira, E. A. D. A. Q., and Moraes, M. B. D. (2016). Innovation development process in small and medium technology-based companies. Revista de Administração e Inovação, 13(3), 176-189.
Tammineedi, R. M. (2010). Business continuity management: A standards-based approach. Journal of Information Security, 19(1), 36-50.
Voelpel, S. C., Leibold, M., and Tekie, E. B. (2004). The wheel of business model reinvention: how to reshape your business model to leapfrog competitors. Journal of Change Management, 4(3), 259-276.