استادی، ی.، شوکتفدایی، م.، یاوری، غ.،استادی، ف.، حمدی، م. ع.، و نظرزاده، ف. (1392). بررسی میزان اثرگذاری عوامل مدیریتی درتولید محصول سالم ازدیدگاه مصرف کنندگان. دومین همایش ملی توسعه پایدارکشاورزی ومحیط زیست سالم. 21شهریورماه، همدان،. قابل دسترس در آدرس اینترنتی: <
https://civilica.com/doc/220278<.
اسدی، م.، و مهرابی، م. (1397). بررسی عوامل زمینهای و اجتماعی مؤثر بر رفتارهای زیستمحیطی شهروندان بندرعباس. مجله پژوهشنامه فرهنگی هرمزگان، سال 10، شماره 15، صص 134-118.
اسکندری، ف.، کریمی، ز.، و خالدی، خ. (1397). تأثیر برنامههای آموزشی- ترویجی بر رفتار حفاظت آب توسط کشاورزان (موردمطالعه: کشاورزان دهستان زالو آب شهرستان روانسر). مجله تحقیقات منابع آب ایران، سال 14، شماره 1، صص 183-170.
امامی، ج. (1397). چالشهای توسعه کشاورزی حفاظتی و ارائه راهکارهای آن. تهران: وزارت جهاد کشاورزی، مؤسسه پژوهشهای برنامهریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی.
امیری، ب. ع. (1396). بررسی عوامل بازدارندهی فعالیتهای آموزشی و ترویجی در منابع طبیعی از دیدگاه کارشناسان با استفاده از روششناسی کیو. پایاننامه کارشناسی ارشد ، دانشگاه .
بلالی، ح.، سعدی، ح.، و وحدتادب، ر. (1395). عاملهای اقتصادی و اجتماعی مؤثر بر پذیرش فناوری آبیاری تحتفشار در گندمزارهای شهرستان همدان. مجله پژوهش مدیریت آموزش کشاورزی، شماره 37، صص 96-85.
بهبهانی مطلق، م.، شریفزاده، م. ش.، عبدالهزاده، غ. ح.، و محبوبی، م ر. (1396). واکاوی رفتار کشاورزان در پذیرش فناوری آبیاری تحتفشار در شهرستان دشتستان. مجله علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران، جلد 13، شماره 1، صص 103-89.
تبریزی دختفرد، ا.، شمس، ع.، و هوشمندان مقدم فرد، ز. (1396). عوامل فردی، اجتماعی و ارتباطی تأثیرگذار بر مشارکت کشاورزان در مدیریت شبکه آبیاری سد سهند. مجله آب و توسعه پایدار، سال 4، شماره 2، صص 138-131.
رزاقی بورخانی، ف.، رضوانفر، ا.، و شعبانعلی فمی، ح. (1391). بررسی نقش عوامل ترویجی بر پذیرش فناوریهای مدیریت تلفیقی آفات در میان شالیکاران شهرستان ساری، تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران، سال 43، شماره 3، صص 446-435.
رزاقی بورخانی، ف. (1395). طراحی مدل استقرار عملیات مناسب کشاورزی(GAP) در راستای پایداری باغات مرکبات استان مازندران. رساله دوره دکتری ، دانشگاه تهران.
رزاقی بورخانی، ف.، رضوانفر، ا.، موحد محمدی، س ح.، و حجازی، س. ی. (1398). مدل یابی اثربخشی منابع اطلاعاتی و کانالهای ارتباطی بر رفتار عملیات خوب کشاورزی (GAP) در راستای توسعه پایدار باغات. مجله آموزش محیطزیست و توسعه پایدار، سال 7، شماره 3، صص 88-71.
رضائی، م.، شبیری، م.، سرمدی، م.، و لاریجانی، م. (1395). تأثیر برنامههای محیط زیستی رادیو بر ارتقای سواد محیط زیستی دانشجویان، آموزش محیطزیست و توسعه پایدار، سال 4، شماره 4، صص 54-41.
رضی کردمحله، ل.، حاتمی، ج.، شبیری، م.، و نوروزی، ا. (1397). مدل سیاست پژوهی آموزش محیطزیست برای دستیابی به ایمنی غذایی در مزرعه. مجله علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران، جلد 14، شماره2، صص.19-1.
سنجابی، س. (1396). امکانسنجی بهکارگیری استاندارد عملیات خوب کشاورزی(GAP) در محصول سیبزمینی (مطالعه موردی: شهرستان کرمانشاه). پایاننامه کارشناسی ارشد توسعه روستایی، دانشگاه رازی.
سواری، م.، شیری، ن.، و شعبانعلی فمی، ح. (1394). تحلیل عوامل مؤثر بر بهکارگیری عملیات کشاورزی حفاظتی توسط بهرهبرداران کشاورز (مطالعه موردی: شهرستان دیواندره). مجله برنامهریزی منطقهای، سال 5، شماره20، صص190-177.
صفا، ل.، و محمدیان سقینسرا، و. (1399). عوامل تعیینکننده رفتارهای حفاظت از محیطزیست در مناطق روستایی شهرستان تبریز. مجله آموزش محیطزیست و توسعه پایدار، سال 8، شماره 3، صص 116-97.
عباسی رستمی، ع. ا.، احمدپور، ا.، و شریفزاده، م. ش. (1395). تحلیل اثربخشی فعالیتهای آموزشی ترویجی پیرامون ارتقای سطح دانش کشاورزان توتونکار با مدل یابی معادلات ساختاری. مجله تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران، دوره 2-47، شماره 3، صص 706-695.
علیزاده، ن.، علیپور، ح.، نیکویی، ع.، حاجی میررحیمی، د.، بخشی جهرمی، آ.، و حسنپور، ب. (1397). شناسایی چالشها و الزامات ترویج کشاورزی و آسیبشناسی وضع موجود نظام نوین ترویج کشاورزی ایران. مجله علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران، جلد 14، شماره 2، صص 35-21.
عمانی، ا.، و چیذری، م. (1390). شناسایی مدل مناسب پذیرش مدیریت پایدار منابع آب زراعی در بین گندمکاران شهرستان اهواز. مجله اقتصاد کشاورزی و توسعه، دوره 19، شماره 73، صص 100-77.
فارسی، ن.، و چرمچیان لنگرودی، م. (1398). عوامل مؤثر بر رفتار محیط زیستی شالیکاران شهرستان ساری بهمنظور پایداری شالیکاری. مجله آموزش محیطزیست و توسعه پایدار. سال هشتم، شماره 2، صص 78-65.
فیضاربابی، س.، میردامادی، م.، و امیدی نجفآبادی، م. (1391). بررسی عوامل ترویجی و آموزشی مؤثر در بهکارگیری مدیریت تلفیقی محصول توسط کشاورزان شهر کرج. مجله پژوهشهای ترویج و آموزش کشاورزی، سال 5، شماره 1، صص 14-1.
کریمیان، ح.، و قرهداغی، آ. (1397). معرفی موقعیت شهرستان سروآباد. توسعه و آیندهپژوهی، سال سوم، شماره 2، صص 61-56.
موسوی، م.، و خسرویپور، ب. (1398). بررسی دانش کشاورزان نسبت به کشاورزی ارگانیک (موردمطالعه: سبزیکاران شهرستان باوی در استان خوزستان). مجله علوم و تکنولوژی محیطزیست، دوره 21، شماره 4، صص 294-279.
نژاد محمد، ر. (1396). بررسی عوامل مدیریتی مؤثر بر میزان بهکارگیری عملیات کشاورزی خوب (GAP) در باغات شهرستان مشکینشهر استان اردبیل، پایاننامه کارشناسی ارشد، دانشگاه محقق اردبیلی.
ویسی، ه. (1397). عوامل مؤثر بر رفتار محیط زیستی کشاورزان (مطالعه موردی: بوم نظامهای گلخانههای تولید خیار). مجله آموزش محیطزیست و توسعه پایدار، سال ششم، شماره 3، صص 36-23.
ولی زاده، ن.، بیژنی، م.، و عباسی، ع. (1394). تحلیل محیطزیستگرایانه رفتار مشارکتی کشاورزان در حفاظت از منابع آب سطحی در حوزه جنوبی آبریز دریاچه ارومیه. مجله علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران، جلد11، شماره2، صص201-183.
یزدانی، ه.، و شمس، ع. (1395). تأثیر سرمایه اجتماعی بر رفتار زیستمحیطی روستاییان شهرستان مریوان. مجله آموزش محیطزیست و توسعه پایدار، سال 4، شماره 4، صص 85-75.
Akintunde, E. A. (2017). Theories and concepts for human behavior in environmental preservation. Journal of Environmental Science and Public Health, 1(2), 120-133.
Amekawa, Y. (2010). Rethinking sustainable agriculture in thailand: A governance perspective. Journal of sustainable agriculture, 34(4), 389-416.
Barrera, V., Norton, G. W., Alwang, J. R., and Mauceri, M. (2005). Adoption of integrated pest management technologies: A case study of potato farmers in carchi, ecuador. American Agricultural Economics Association Annual meeting. Available at: <https://ageconsearch.umn.edu/record/19400/files/sp05ma10.pdf>.
Bayramoglu, Z., Gundogmus, E., and Tatlidil, F. F. (2010). The impact of EurepGAP requirements on farm income from greenhouse tomatoes in Turkey. African Journal of Agricultural Research, 5(5), 348-355.
Beauchamp, k., and Garden Robinson, J. (2019). Increasing food safety on the farm with good agricultural practices, U.S. Department of Agriculture’s (USDA) Agricultural Marketin, available at: <
https://www.ag.ndsu.edu/gap>.
Bonabana-Wabbi, J. (2002). Assessing factors affecting adoption of agricultural technologies: The case of integrated pest management (IPM) in Kumi district, Eastern Uganda. M.S Thesis. Virginia Polytechnic Institute and State University.
Cascante, D., Harper, A., and Sticks, G. (2015). International amenity migration: Examining environmental behaviors and influences of amenity migrants and local residents in a rural community. Journal of Rural Studies, 38, 1-11.
Caswell, M., Fuglie, K., Ingram, C., Jans, S., Kascak, C. (2001). Adoption of agricultural production practices: Lessons learned from the U.S. Department of agriculture area studies project. Agricultural economic reports, united states department of agriculture, Economic Research Service. Available at: <https://www.ers.usda.gov/webdocs/publications/41192/32123_aer792a.pdf?v=41304>.
Ersoy, N., Yilmaz, S., and Gumus, E. (2017). The importance of good agricultural practices in EU membership process. Mediterranean Agrcultural Sciences, 30(2), 133-136.
Gangadharappa, N. R., Acker, D. G., Chengappa, P. G., Ganesamoorthi, S., Kumar, S., Sajeev, M. V., and Shen, D. (2007).Social capital and ability to change among Indian farmers. In AIAEE: Proceedings of the 23rd Annual Meeting, May 20-24, Polson, Montana.
Gebremeskel, G., Gebremicael, T. G., Hagos, H., Gebremedhin, T., and Kifle, M. (2017). Farmers' perception towards the challenges and determinant factors in the adoption of drip irrigation in the semi-arid areas of Tigray. Ethiopia. Sustainable WaterResources Management, 4(3), 527-537.
Grethe, H., and Kleinwechter, U. (2006). The adoption of the Eurepgap standard by mango exporters in Piura, Peru, paper presented at the International Association of Agricultural Economists Conference, . August 12-18, Gold Coast, Australia.
Kings, D. (2014). Farmers’ understandings of weeds and herbicide usage as environmental influences on agricultural sustainability. Journal of Environmental Protection, 5, 923-935.
Kpadonou, R. A., Owiyo, T., Barbier, B., Denton, F., Rutabingwa, F., and Kimea, A. (2017). Advancing climate-smart-agriculture in developing drylands: Joint analysis of the adoption of multiple on-farm soil and water conservation technologies in West Africa Sahel. Land Use Policy, 61,196-207.
Lugandu, S. (2013). Factors influencing the adoption of conservation agriculture by smallholder farmers in Karatu and Kongwa districts of Tanzania. Paper presented at the REPOA’s 18th Annual Research Workshop. April 3-4, Dar es Salaam, Tanzania.
Luo, X., Xu, X., Chen, H., Bai, R., Zhang, Y., Hou, X., and Zhao, Y. (2019). Food safety related knowledge, attitudes, and practices (KAP) among the students from nursing, education and medical college in Chongqing, China. Food control, 95, 181-188.
Mohammad Rezaei, M., Hayati, D., and Rafiee, Z. (2014). Factors affecting on farmers attitudes towards sustainable environmental effects of integrated pest management a case study on pistachio growers in kerman province, Journal of Middle East Applied Science and Technology, 12, 495-498.
Sahana, A., and Mallick, A. (2016). Effectiveness of training and development at RJIL. Imperial Journal of Interdisciplinary Research (IJIR), 2(7), 338-341.
Senanayake, S. S., and Rathnayaka, R. M. S. D. (2017). Analysis of factors affecting for adoption of good agricultural practices in potato cultivation in Badulla district, Sri Lanka. Journal of Agricultural Sciences, 10, 1-5.
Shaw, A., Strohbehn, C., and Naeve, L. (2015). Systematic approach to food safety education on the farm. Journal of Extension, 53(6), 1-8.
Shaw, A., Strohbehn,C., Naeve,L., and Domoto.P. (2015).Knowledge gained from good agricultural practices courses for Iowa growers. Journal of Extension (JOE), 53(5), 1-10.
Srisopaporn, S., Jourdain, D., Perret, S. R., and Shivakoti, G. (2015). Adoption and continued participation in a public good agricultural practices program: The case of rice farmers in the central plains of Thailand. Technological Forecasting and Social Change, 96, 242-253.
Umesha, S., Manukumar, H. M., and Chandrasekhar, B. (2018). Sustainable agriculture and food security. In R. L. Singh, and S. Mondal (Eds.), Biotechnology for sustainable agriculture: Emerging approaches and strategies, PP. 67-92. Woodhead Publishing, Elsevier.