اشتراوس، آ.، و کوربین، ج. (1387). اصول روش تحقیق کیفی: نظریهی مبنایی، رویهها و شیوهها. ترجمهی بیوک محمدی. تهران: پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی.
ایزدی، ن.، و حیاتی، د. (1391). سازههای موثر بر دانش کشاورزی دقیق: مورد مطالعه: اعضاء شرکتهای خدمات مشاورهای ترویج شهرستان شیراز. مجله علوم ترویج و آموزش کشاورزی، جلد 8، شماره 2، صص 48- 35.
بابایی، ح. (1394). نقش رسانه های جمعی در توسعه کار شایسته و مشاغل سبز. همایش ملی کار شایسته و مشاغل سبز، گیلان، 15 آذر، صص 407- 393.
جمشیدی، ا.، اسدی، ع.، و مطیعی، ن. (1395). تحلیل ساز و کارهای توسعه پایدار در واحدهای تولید گلخانهای استان البرز. مجله تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران، دوره 2- 47، شماره 1، صص 195-181.
حسینزاده، ع.، یوسفپور، م.، و احدزاده، س. (۱۳۹۴).نقش آموزشهای مهارتی و کارآفرینی در توسعه مشاغل سبز و پایدار روستایی. همایش ملی و کار شایسته و مشاغل سبز، گیلان، 15 آذر. صص 352-346.
حسینی، ج.، و جاویدنیا، م. (1394). راهکارهای اجرایی کارآفرینی و تداوم مشاغل سبز و تأثیر آن در ایجاد اشتغال پایدار. همایش ملی کار شایسته و مشاغل سبز، گیلان، 15 آذر، صص 318-303.
حیاتی، ب.، پیش بهار، ا.، و حق جو، م. (1390). تحلیل تعیین کنندههای تمایل به پرداخت اضافی مصرفکنندگان برای میوهها و سبزیجات عاری از آفتکش در شهر مرند، نشریه اقتصاد و توسعه کشاورزی (علوم و صنایع کشاورزی)، دوره 25، شماره 4، صص 479-469.
رضایی، ب.، نجفپور، ه.، و نادری، ن. (1396). موانع و راهکارهای توسعه کارآفرینی سبز در شهرستان کرمانشاه. فصلنامه اقتصاد فضا و توسعه روستایی، سال 6، شماره 2، صص 59- 78.
سرمد، ز.، بازرﮔان، ع.، و حجازی، ا. (1394). روشهای تحقیق در علوم رفتاری. تهران: نشر آﮔه.
سپهپناه، م.، و موحدی، ر. (1394). کارآفرینی پایدار و رویکردی نو در کشاورزی. نشریه کارآفرینی در کشاورزی، جلد 2، شماره 1، صص 36-19.
عباسی، ع. (1390). شناسایی عوامل مؤثر بر توسعه کشاورزی ارگانیک در استان کرمانشاه از دیدگاه کارشناسان جهاد کشاورزی، پایاننامه کارشناسی ارشد مدیریت کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر.
عبداللهزاده، غ. ح.، شریفزداه، م. ش.، احمدی گرجی، ح.، نامجویان شیرازی، ز.، و دهقانپور، م. (1394). موانع کاربرد عملیات مبارزه بیولوژیک در مزارع برنج شهرستان ساری (موردکاوی زنبور تریکوگراما در مبارزه با آفت ساقهخوار)، علوم ترویج و آموزش کشاورزی، جلد 11، شماره 1، صص 227-211.
صالحی، ص.، و پازوکی نژاد، ز. (1395). تحلیل عوامل اجتماعی- فرهنگی مؤثر بر گرایش روستاییان به کشاورزی پایدار (مطالعه موردی: روستاهای شهرستان بابلسر). مجله پژوهش و برنامهریزی روستایی، سال 5، شماره 1، صص 81-67.
فاطمی، م.، و شاهولی، م. (1392). تبیین نظام ارتباطات و اطلاعرسانی ترویج کشاورزی ارگانیک برمبنای حکمت توحیدی. مدرس علوم انسانی- برنامه ریزی و آمایش فضا، دوره 17، شماره 4، صص 155-129.
مجردی، غ. ر.، گلباز، ش.، و عطایی، ح. (1393)، تحلیل سازههای پیشبرنده و بازدارنده پذیرش کشاورزی ارگانیک از دیدگاه کارشناسان جهاد کشاورزی زنجان. علوم ترویج و آموزش کشاورزی، جلد 10، شماره 2، صص 15-1.
نیکبخت، م.، و ذکی دیزجی، ح. (1385). کشاورزی دقیق، چالشها و چشماندازها در ایران. نشریه کشاورزی و منابع طبیعی، دوره 10، صص 40-34.
هادیزاده بزاز، م.، بوزرجمهری، خ.، شایان، ح.، و نوغانی دخت بهمنی، م.(1394). ارزیابی عملکرد تعاونیهای تولید روستایی با رویکرد توسعه کشاورزی پایدار (مطالعه موردی: شهرستان نیشابور. مجلهپژوهشوبرنامهریزیروستایی، دوره 4، شماره 2، صص 125-111.
هوشمندان مقدم، ز.، و شمس، ع. (1395). عوامل مؤثر بر رفتار مصرف سموم شیمیایی توسط گلخانهداران استان زنجان، علوم ترویج و آموزش کشاورزی، جلد 12، شماره 1، صص 131-119.
Aceleanu, M.I. (2016). Sustainability and competitiveness of Romanian farms through organic agriculture. Sustainability, 8 (3), 245.
Chrystopher, G., and Kristallism J. (2005). Consumer willingness to pay for organic food. British Food Journal, 107, 320-334
The Department of Economic and Social Affairs (DESA), U. (2009). World population prospects: The 2008 revision, New York: Department for Economic and Social Affairs.
Dobermann, A., and Nelson, R. (2013). Opportunities and solutions for sustainable food production. Prepared by the co-chairs of the sustainable development solutions network thematic group on sustainable agriculture and food production. Available at: <http://unsdsn.org/wp-content/uploads/2014/02/130112-HLP-TG7-Solutions-for-sustainable-food-production.pdf >
Du, Q., Chang, N., Yang, Ch., and Srilakshmi, K.R. (2008). Combination of multispectral remote sensing, variable rate technology and environmental modeling for citrus pest management. Journal of Environmental Management, 86 (1), 14-26.
Eyhorn, F., Ramakrishnan, M., Mäder, P. (2007). The viability of cotton-based organic agriculture systems in India. International Journal of Agricultural Environmental Sciences, 6 (3), 23-30.
Foresi, L., Schmutz, U., Anton, A., Vieweger, A., Bavec, M., Meier, M., and Vukamanic, T. (2016). Sustainability assessment tools for organic greenhouse horticulture. BioGreenhouse COST Action FA 1105, Available at: <www.biogreenhouse.org>.
Gabriel, D., and Tscharntke, T. (2007). Insect pollinated plants benefit from organic agriculture. Agriculture, Ecosystems and Environment, 118, 43-48.
Hafeez, K., Zhang, Y., and Malak, N. (2002). Determining key capabilities of a firm using analytic hierarchy process. Int. J. Prod. Econ. 79, 39-51.
International Labour Organization (ILO). (2012). Built environment and labour: Formulating projects and studies concerning labour issues in greening the sectors of the built environment, Geneva.
Ivan, M., and Sascha, K. (2012). Green entrepreneurship: Definitions of related concepts. International Journal of Strategic Management, 12 (2), 1-12.
Jintong L, Caihong, X, Gaodi and S, Ninomiya. (2002). Generality for precision agriculture and practice in China. Derived from the book "Generality for precision agriculture". China: Liu J et al., China meteorology press.
Kubota, N. (2014). Green Employment: a Literature Survey for the Ministry of Environment,Japan.
Larsson, M., Morin, L., Hahn, T., and Sandahi, J. (2013). Institutional barriers to organic farming in central and eastern European countries of the Baltic Sea region. Agricultural and Food Economics. (1), 1-20.
Lee, K. (2008). Opportunities for green marketing: young consumers, Marketing intelligence & planning, 26 (6), 573-586.
Mondal, P., and Basu, M. (2009). Adoption of precision agriculture technologies in India and in some developing countries: Scope, present status, and strategies, Journal of Progress in natural science, 19 (6), 659-666
Roth, D.F. (2012) The elusive and expensive green job. Journal of Energy Economics, 34 (1), 43- 52.
Salazar, R.C. (2005). Social and institutional opportunities and constraints of organic agriculture in the Philippines. Conference on International Agriculture Reserch for Development, October 11th –13th , Stuttgat-Hohenheim, Germany.
Silva, C.B., Do Vale, S.M.L.R., Pinto, F.A. C., Muller, C.A. S., and Moura, A.D. (2007). The economic feasibility of precision agriculture in Mato Grosso do Sul State, Brazil: A case study. Journal of Precision Agric, 8 (6), 255-265.
Stobbelaar, D,J., Casimir, G. Borghuis, J. Marks, I. Meije, L. & Zebeda. S. (2006). Adolescents attiudes toward organic food :A survey of 15-to16 years old school children. Internatinal Journal of Consumer studies.21, 45-60.
Yi, H. (2013). Clean energy policies and green jobs: An evaluation of green jobs in U.S. metropolitan areas. Journal of Energy Policy, 56, 644-652.
Yi, H. (2014). Green businesses in a clean energy economy: Analyzing drivers of green business growth in U.S. states. Journal of Energy, 68 (15), 922-929.