اسکندری شهرکی، ز. (1394). تحلیل نقش امنیت غذایی در توسعه پایدار نواحی روستایی، مطالعه موردی دهستان طاقانک. پایان نامه کارشناسی ارشد دانشگاه زنجان.
اکبری، م.، پی بهار، ا.، دشتی، ق. (1399). شناسایی عوامل مؤثر بر ناامنی غذایی خانوارهای روستایی ایران: کاربرد الگوی لاجیت ترتیبی تعمیمیافته. مطالعات اقتصاد کاربردی ایران، دوره 9، شماره 35، صص 125-119.
امیرزاده مرادآبادی، س.، و ضیایی، س.، و مهرابی بشرآبادی، ح.، و کیخا، ا. (1399). تاثیر پایداری کشاورزی بر امنیت غذایی خانوارهای شهری ایران: تحلیل فضایی در سطح استانی. اقتصاد کشاورزی و توسعه، دوره 28، شماره 110، صص 58-25.
رضایی، ح.، شیرانی بیدآبادی، ف.، رضایی، ا.، جولایی، ر.، عابدی سروستانی، ا. (1400). ارزیابی ارتباط ناامنی غذایی و پایداری اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی (مورد مطالعه: مناطق روستایی شهرستان گرگان). فصلنامه اقتصاد کشاورزی، دوره 15، شماره 1، صص 162-135.
رضایی، ا.، مرتضوی، س.ا.، پیکانی، غ.، و خلیلیان، ص. (1393). ارزیابی و مقایسه سطح پایداری محصولات زراعی شرق حوضه زایندهرود تحت شرایط خشکسالی با استفاده از تکنیک تصمیم چند معیاره. محیط شناسی، دوره۴.شماره2، صص 540-529.
عبدالله زاده، غ.، شریف زاده، م.، خواجه شاهکوهی، ع. (1394). ارزیابی و مقایسه سطوح پایداری در نظام تولید برنج شهرستان ساری. فصلنامه اقتصاد فضا و توسعه روستایی، شماره 3، صص 135-11.
فتاحی اردکانی ، ا.، و امیرحاجلو، ر. (1394). بررسی شاخصهای اندازهگیری پایداری کشاورزی. اولین کنگره بینالمللی زمین، فضا و انرژی پاک، اردبیل. 19 اردیبهشت. صص 12-1.
قدیری معصوم، م.، و حجی پور، م. (1395). آمایش اکولوژیکی مکان در راستای پیشبرد توسعه پایدار کشاورزی (کاشت پسته در شهرستان نهبندان). آمایش جغرافیایی فضا، دوره 22، شماره 6، صص 124-109.
کرباسی، ع.، و محمدزاده، ح.، (1396). عوامل مؤثر بر امنیت غذایی با تأکید بر نقش پایداری کشاورزی در ایران. سومین کنفرانس ملی دانشجویی اقتصادکشاورزی، رشت، 20 اسفند. صص 9-1.
مطیعی لنگرودی، ح. و شمسایی، ا.،1394. توسعه و کشاورزی پایدار (از دیدگاه اقتصاد روستایی). انتشارات دانشگاه تهران.
Arora, N. K. (2018). Agricultural sustainability and food security. Environmental Sustainability, 1, 217-219.
Borychowski, M., Sapa, A., Czyżewski, B., Stępień, S., and Poczta-Wajda, A. (2022). Interactions between food and nutrition security and the socio-economic and environmental dimensions of sustainability in small-scale farms: Evidence from a simultaneous confirmatory factor analysis in Poland. International Journal of Agricultural Sustainability, 1)17(, 998-1014.
Dantsis, T., Douma, C., Giourga, C., Loumou, A., and Polychronaki, E. A. (2010). A methodological approach to assess and compare the sustainability level of agricultural plant production systems. Ecological Indicators, 10(2), 256-263.
Ozturk, I. (2017). The dynamic relationship between agricultural sustainability and food energy implications for agricultural education. Journal of Agricultural Education, 3(3), 34-42.