اکبری ساری، م.، اسدی، ع.، اکبری، م.، فخارزاده، ا و سوختانلو، م. (1387). بررسی نگرش مصرف کنندگان و عوامل موثر بر پذیرش محصولات کشاورزی ارگانیک. مجله تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران، 39(1): 144- 133.
آجودانی، ز و مهدیزاده، ح. (1388). زمینهیابی امکان توسعه و ترویج کشاورزی ارگانیک. پژوهشهای ترویج و آموزش کشاورزی، 2(4): 73– 66.
چایچی، ب. (1388). کشاورزی ارگانیک: خاک سالم، گیاه سالم، انسان سالم. ماهنامه دام و کشت و صنعت، (117): 50.
چقماقی یزدی، م و مرادی عهدیه، ع. (1386). کشاورزی ارگانیک راه نجات بشر. ماهنامه دام کشت و صنعت، (98): 18.
خالدی، م و وزین، س. (1386). نگرش کشاورزان متداول در خصوص موانع و انگیزههای تبدیل به کشاورزی ارگانیک. مجموعه مقالات دومین همایش ملی کشاورزی بومشناختی ایران. دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، مهرماه 1386.ص 16 .
خسروی، م.، و غزنوی، ا. (1387). ارزیابی بار میکروبی و ph شیر خام دامداریهای سنتی شهرستان کاشمر در فصلهای مختلف. مجله دانش نوین کشاورزی، 14(13): 37-33.
سلطانخانی، ا. (1389 ). کشاورزی ارگانیک و نقش آن در ایجاد امنیت غذایی. فصلنامه شیرین بیان، (16): 34.
سمائی، م. (1387). بررسی وضعیت تولید محصولات زراعی ارگانیک، مشکلات و ارائه راهکارها در راستای حمایت و ارتقای کشاورزی ارگانیک. دومین همایش ملی کشاورزی بوم شناختی ایران، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، مهرماه .1386. ص13.
شریفی، ف و طباطبایی، ف. (1390). مقایسه منبع مغذی وکیفیت مواد غذایی تولید شده به دو شیوه ارگانیکی و سنتی.
همایش ملی صنایع غذایی. دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان. قوچان. ص 9.
صیادی، ز.، سیادت، ع و پورسیاه بیدی، م. ( 1389). تاثیر سیستمهای مختلف غذایی بر روی ارقام لوبیا. فصلنامه علمی پژوهشی فیزیولوژی گیاهان زراعی، 2(3): 137– 119.
طاهری، ا. (1389). کشاورزی ارگانیک گامی موثر در تولید محصولات سالم. اولین همایش ملی کشاورزی پایدار و تولید محصول سالم. مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان. اصفهان. ص 4.
عزیزی، ج و یزدانی، س. (1383). تعیین مزیت نسبی محصولات عمده باغبانی ایران. اقتصاد کشاورزی و توسعه، 12(46):58-43.
علیدوستی شهرکی، ن. (1390). فواید مصرف و مقایسه میزان ترکیبات پلی فنولی و ظرفیت آنتی اکسیدانی محصولات حاصل از کشاورزی شیمیایی و کشاورزی ارگانیک.
همایش ملی صنایع غذایی. دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان. قوچان.ص 7.
علیمردانی، آ. (1390). اهمیت محصولات ارگانیک در چرخه غذا و الزامات تولید محصولات ارگانیک. ماهنامه کنترل کیفیت، (48): 32.
مجردی، غ.، زمانی، غ و قلی پور، آ. (1386). تحلیل انتظارات شغلی و تاثیر آن بر نهادینهسازی کارگزاری خصوصی بیمه محصولات کشاورزی (مورد مطالعه استان فارس). علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران، 3(2): 28-15.
مجردی، غ و شاهولی، م. (1386). توسعه پایدار و حفظ محیط زیست با کمک مدیریت بر مبنای هدف و نتیجه با تاکید بر کاهش مصرف سموم کشاورزی. ماهنامه جهاد، (279): 179-152.
ملکسعیدی، ح.؛ رضاییمقدم، ک. و آجیلی، ع. (1389). مطالعه دانش کارشناسان جهاد کشاورزی استان فارس در زمینه کشاورزی ارگانیک. علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران، 6(2): 61–49.
موحدیان عطار، م. (1390). ضرورت توسعه کشاورزی ارگانیک. فصلنامه سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور، شماره 70.
میرهاشمی، م.؛ کوچکی، ع.؛ پارسا، م و نصیری محلاتی، م. (1388). بررسی شاخصهای فیزیولوژیک رشد زنبیان و شنبلیله در کشتهای خالص و مخلوط مبتنی بر اصول کشاورزی زیستی (ارگانیک). مجله پژوهشهای زراعی ایران، 7(2):694 – 685.
نادعلی، ه و رنجبر، ا. (1390). توسعه کشاورزی ارگانیک در کشور. اولین همایش ملی راهبردهای دستیابی به کشاورزی پایدار. دانشگاه پیام نور استان خوزستان. اهواز. ص5.
Gosavi, S. (2009). Organic Farming - Some Economic Aspects: A micro study. Southern Economist, 49: 11 – 14.
Karki, L., Schleenbecker, R and Hamm, U. (2011). Factors influencing a conversion to organic farming in Nepalese tea farms. Journal of Agriculture and Rural Development in the Tropics and Subtropics, 2: 113–123.
Midmore, P., Padel, S., McCalman, H., Isherwood, J., Lampkin, N and Fowler, S. (2001). Attitude to Organic Production: a survey of producers. Unpublished final report to MAFF, Institute of Rural Studies. University of Wales.
Mukesh, K. P., Vishal, G and Dolly, G. (2008). Organic Farming-principles and practices for progressive agriculture. Green Farming, 6:16 – 19.
Narayanan, S. (2005). Organic Farming in India relevance, Problems and constraints. Department of Economic Analysis and research National Bank for Agriculture and Rural Development.
Schneeberger, W., Darnhofer, I and Michael, E. (2002). Barriers to the Adoption of organic farming by cash-crop producers in Austria. American Journal of Alternative Agriculture, 17 (1):24 –31.
Shaharoona, B., Arshad, M., Zahir, Z.A., and Khalid, A. (2006). Performance of Pseudomonas spp. Containing ACC-deaminize for improving growthand yield of maize (Zea mays L.) in the presence of nitrogenous fertilizer. Soil Biology and Biochemistry, 38(9): 2971-2975.
Sterrett, S., Groover G. E., Taylor, D. B and Mundy, K. (2005). Describing Organic Agricultural Production in Virginia Results of the 2004 Farm Survey Virginia’s Rural Economic Analysis Program. Department of Agricultural and Applied Economics. College of Agriculture and Life Sciences. Virginia Tech.
Wynen, E. (2004). Conversion to organic Grain Farming in Australia. Eco Land use Systems, Canberra. ACT, 2615.