دهباشیان، س.، سپیدنام، ق.، کشتگری، م.، اکبریان، ر. (1390). تسهیلات تکلیفی بخش تعاون در ایجاد فرصتهای شغلی طی برنامه سوم، مطالعه موردی استان خراسان رضوی. فصلنامهتعاون، دوره 20، شماره 5، صص 22-1.
رکنالدین افتخاری، ع.، طاهرخانی، م.، و سجاسی قیداری، ح. (1387). تحلیل ابعاد و عوامل مؤثر بر توسعه کارآفرینی کشاورزی مناطق روستایی، مطالعه موردی روستاهای شهرستان خدابنده. فصلنامهروستاوتوسعه. دوره ۱۲ جلد 2، صص 72-43.
عزیزی، ن.، جعفری، پ.، صنوبری، م.، (1391). بررسی راهکارهای مشارکت دولت و بخش خصوصی در آموزش و پرورش و انتخاب مناسبترین مکانیسم با استفاده از فرایند تحلیل سلسله مراتبی. دوفصلنامه مطالعات برنامه ریزی آموزشی. شماره1، صص 32-7.
عرب بافرانی، ا.، کیان، م.، (1394)، شناسایی قابلیت های کارآفرینی در دانشجویان رشته های فنی و مهندسی دانشگاه یزد،اولین کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد، حسابداری و علوم تربیتی،ساری، 30 خرداد ماه، صص 14-1. قابل دسترسی در آدرس اینترنتی: <
https://civilica.com/doc/444887<.
علیمیری، م. (1387). آموزش کارآفرینی: پیدایش، توسعه، گرایشها و چالشها. فصلنامهتوسعه کارآفرینی، دوره ۱، شماره۱، صص 169-133.
فرجیسبکبار، ح.، بدری، س.، سجاسی قیداری، ح.، صادقلو، ط.، و شهدادی خواجه عسگر، ع. (۱۳۹۰)، اولویت بندی توسعه کارآفرینی در مناطق روستایی با استفاده از تکنیک پرومتی، مطالعه موردی: دهستان حومه بخش مرکزی شهرستان خدابنده استان زنجان. فصلنامهپژوهشهای،جغرافیایانسانی، دوره ۴۳، شماره ۷۵، صص 68-53.
محمدی یگانه، ب. (1392)، توسعه کارآفرینی و نقش آن در هزینه اعتبارات فردی و گروهی کشاورزی استان زنجان. فصلنامهاقتصادفضاوتوسعهروستایی، شماره ۴ صص 56-43.
محمدی، ا.، مرجانی، س.ع. (1391). بررسی قابلیت کارآفرینی کتابداران مطالعه موردی: کتابخانه مرکزی آستانه قدس رضوی. پژوهشنامه کتابداری و اطلاع رسانی، دوره ۴ شماره ۱ صص168-153.
موحدی، ر.، سپهپناه، م. (1395). بررسی مدل دانشگاه کارآفرین در مراکز عالی آموزش کشاورزی. مجله کارآفرینی در کشاورزی. دوره 3، شماره 4، صص 37-17.
مهرگان، م.، (1383)، پژوهش عملیاتی پیشرفته، (چاپ اول). تهران: انتشارات کتاب دانشگاهی.
Boland, W. P. (2012). An analysis of the hidden variables influencing the challenges and opportunities of implementing R&D and value-chain agricultural public– private partnerships in the developing world. Prepared for Syngenta Foundation of Sustainable Agriculture and International Development Research Centre. Available at: <
http://www.bdsknowledge.org/dyn/bds/docs/831/Boland_ValueChainPPPs_Final.pdf>
Dabson, B., Malkin, J., Matthews, A., Pate, K., and Stickle, S. (2003).
Mapping rural entrepreneurship. Washington, D.C: Crop for Enterprise Development. Available at: <
https://www.energizingentrepreneurs.org/file_download/inline/b6dba3f4-689a-4fc1-8c66-0ba4e2e54e>.
Rankin, M., Gálvez Nogales, E., Santacoloma, P., Mhlanga, N. & Rizzo, C.(2016). Public– private partnerships for agribusiness development– A review of international experiences, FOOD AND AGRICULTURE ORGANIZATION OF THE UNITED NATIONS Rome, Available at: <
http://www.fao.org/3/a-i5699e.pdf>.
Karimi, A., and Johari, H. (2013). Identifying inhibitory factors of entrepreneurship development from the perspective of post graduate students (Case Study: Agricultural colleges in Tehran. Entrepreneurship Development, 6(4), 151-167. (In Persian).
Moreddu, C. (2016), “Public- private partnerships for agricultural innovation: Lessons from recent experiences”, OECD food, agriculture and fisheries Papers, No. 92, OECD Publishing.
Rankin, M., Gálvez Nogales, E., Santacoloma, P., Mhlanga, N., and Rizzo, C. (2016). Public– private partnerships for agribusiness development– A review of international experiences, Food and Agriculture Organization of the united Nations Rome, Available at: <
http://www.fao.org/3/a-i5699e.pdf>.
Robert, J., and Sternberg, B. (2004). Successful intelligence as a basis for entrepreneurship. Journal of Business Venturing, 19(4), 189-201.
Saaty, T. L. (1980). The Analytical hierarchy process. New York: McGraw-Hill.
Tsyganok, V., Kadenko, S. & Andriichuk, O., (2012) Significance of expert competence consideration in group decision making using AHP, International Journal of Production Research, 50,17, 4785-4792