اتحادی، م.، روستا، و محمدقلی نیا، ج. (1390). بررسی اثربخشی رهیافت مدرسه مزرعه کشاورزان در گسترش مدیریت تلفیقی آفات از دیدگاه کشاورزان: مورد مطالعه، استان سیستان و بلوچستان، علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران، جلد 7، شماره 1، ص 40- 27.
باقری، ا.، شعبانعلی فمی، ح.، رضوانفر، ا.، اسدی،. و یزدانی، س. (1387). تحلیل بکارگیری فناوریهای کشاورزی پایدار در میان شالیکاران حوزه آبریز هراز- مازندران، مجله تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران، جلد39، شماره2، ص152- 139.
بصیری، ش. (1379). تأثیر سموم و آفتکشهای شیمیایی بر سلامت غذایی و ایجاد اثرات سوء در ارگانیسمهای زنده. زیتون، ویژه نامه کاربرد مواد بیولوژیک و استفاده بهینه از سم و کود در کشاورزی، شماره 10، ص29.
حیاتی، د. و کرمی، ع. (1375). تدوین شاخصی جهت سنجش پایداری نظامهای زراعی به منظور یاتی کاربرد در پژوهش های اقتصادی – اجتماعی. مجموعه مقالات کنفرانس اقتصاد کشاورزی. ص649.
رضائیمقدم، ک.،و کرمی، ع. (1385). ترویجکشاورزی،فقروکشاورزیپایدار: کاربردتحلیلمسیر، علومترویجوآموزشکشاورزیایران،جلد 2، شماره. 1، ص 72- 55.
رولینگ، ن. و پرتی، جی. ان. (1997). نقش ترویج در توسعه کشاورزی پایدار در: ارتقاء ترویج کشاورزی، ترجمه ا. باقری و ت. صیامی. انتشارات دانشگاه محقق اردبیلی، 1381، ص 588.
صالحی، س.، رضایی مقدم، ک.، حیاتی، د. (1389). کاربرد مدل اصلاح شده پذیرش فناوری برای پیش بینی تمایلات رفتاری و ایستارهای ریست محیطی کارشناسان کشاورزی. علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران، جلد 6، شماره 1، ص 29- 15.
عمانی، ا.، و چیذری، م. (1385). تحلیل پایداری نظام زراعی گندمکاران (مطالعهای در استان خوزستان). مجله علوم کشاورزی، جلد 2- 37، شماره 2، ص 275.
عنایتی راد، م.، آجیلی، ع.، و رضایی مقدم، ک. (1388). بررسی و تبیین فعالیتهای پایداری در بین ذرتکاران استان خوزستان، مجله تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران، جلد 2-40، شماره 4، ص 109.
یانگ، تی.، و بورتون، ام. پی. (1377). پایداری کشاورزی: تعریف و دلالتهای آن در سیاست تجاری کشاورزی. ترجمه محسن تشکری. مؤسسه پژوهشهای برنامهریزی و اقتصاد کشاورزی، وزارت کشاورزی، تهران.
Alonge, A. J., and Martin, R. A. (1995). Assessment of the adoption of sustainable agriculture practices: Implications for agricultural education. Journal of Agricultural Education. 3 (3): 34-42.
Bagheri, A., Shabanali Fami, H., Razeghi, M. (2011). Potato growers' knowledge of sustainability in Ardabil region of Iran. Spanish Journal of Rural Development, II (4): 85-96.
Bagheri, A., Shabanali Fami, H., Rezvanfar, A., Asadi, A., Yazdani, S. (2008). Perceptions of paddy farmers towards sustainable agricultural technologies: Case of Haraz Catchments area in Mazandaran province of Iran. American Journal of Applied Sciences, 5 (10): 1384-1391.
Bylin, C., Misra, R., Murch, M., Rigterink, W. (2004).
Sustainable agriculture: development of an on-farm assessment tool. Msc. thesis of Forestry/Master of Landscape Architecture at the University of Michigan.available at:
http://css.snre.umich.edu
Carolan, M. S. (2005). Barriers to the adoption of sustainable agriculture on rented land: An examination of contesting social fields. Rural Sociology 70: 387-413.
Cho,Y.S. and Choe, Z.R. (1999). Effect of Chinese milk vetch (Astragalus sinicus L.) cultivation during winter on rice yield and soil properties. Korean Journal of Crop Sciences, 44: 49-54.
Cochran, W.G. (1977). Sampling Techniques. New York: John Willey and Sons.
Comer, S., Ekonem E. Muhammad, S., Singh P., and Tegegne F.(1999). Sustainable and conventional farmers: a comparison of socio- economic characteristics, attitude, and beliefs. Journal of sustainable Agriculture, 15 (1): 29-45.
Cromwell, E., Kambewa, P., Mwanza, R. and Chirwa, R. (2001). Impact assessment using participatory approaches: 'STARTER PACK' and sustainable agriculture in Malawi. Agricultural & Extension Network (AgREN) Paper No, 112.
De Souza Filho, H. M., Young, T. and Burton, M. P. (1999). Factors influencing the adoption of sustainable agricultural technologies: evidence from the state of Espirito Santo, Brazil. Technological Forecasting and Social Change, 60, 97- 112.
Fretz, T. A. (1991). Sustainable agriculture and the land grant university. In Leopold Center for Sustainable Agriculture (Ed.), Setting priorities: Research, practice and policy for a more sustainable agriculture (pp. 15-19). Ames, IA: Leopold Center for Sustainable Agriculture, Iowa State University.
Ghosh, N. (2004). Reducing dependence on chemical fertilizers and its financial implications for farmers in India. Ecological Economics,49: 149-162.
Horrigan, L., Lawrence, R.S., and Walker, P. (2002). How sustainable agriculture can address the environmental and human health harms of industrial agriculture. Environmental Health Perspectives, 110 (5), 445-456.
Lal, R. (1995). The Role of Residues Management in Sustainable Agricultural Systems. Journal of Sustainable Agriculture: 51 – 78.
Malik, R. K., Mahlak, S. and Singh, B. K. (2000). Conservation tillage technologies and farmer’ participatory research and extension. approaches in Haryana, Proceedings of intl. workshop on devel. an action prog. for farm level impact in rice- wheat systems.Sept. 25-27, New Delhi, India.
Negatu W., Parikh A. (1999). The impact of perception and other factors on the adoption of agricultural technology in the Moret and Jiru Woreda (district) of Ethiopia. Agricultural Economics, 21, 205-216.
Pretty, J., Hine, H. (2001).
Reducing Food Poverty with Sustainable Agriculture: A Summary of New Evidence. Centre for Environment and Society, University of Essex, Colchester, UK. Unpublished manuscript. Available at:
http://www.essex.ac.uk.
Rahman, S. (2003). Environmental impacts of modern agricultural technology diffusion in Bangladesh: an analysis of farmers’ perceptions and their determinants. Journal of Environmental Management, 68, 183–191.
Rodriguez Baide, J. M. (2005). Barriers to adoption of sustainable agriculture practices in the south: change agents perspectives. Msc. thesis, Auburn University, Alabama.
Rodrigues, G. S., Campanhola, C. and Kitamura, P.C. (2003). An environmental impact assessment system for agricultural R&D. Environmental Impact Assessment Review, 23: 219–244.
Roling, N. G., Jiggins, J. (1994). Policy paradigm for sustainable farming. Journal of Agricultural Education and Extension, 1(1): 23-43.
Sheikh, A. D., Rehman, T., and Yates, C. M. (2003). Logit models for identifying the factors that influence the uptake of new ‘no-tillage’ technologies by farmers in the rice- wheat and the cotton–wheat farming systems of Pakistan’s Punjab. Agricultural Systems, 75: 79– 95.
Sheriff, G. (2005). Efficient waste? Why farmers over- apply nutrients and the implications for policy design. Review of Agricultural Economics, 27 (4): 542-557.
Tatlidil, F. F., Boz, I., and Tatlidil, H. (2009). Farmers’ perception of sustainable agriculture and its determinants: a case study in Kahramanmaras province of Turkey. Environ Dev Sustain,11, 1091–1106.
Theodor R. K., Rajasekar, D. D., Selvaraj, G., and Jawahar, D. (2001). Sustainability of diversified farms in Timbiraparani River Commanl area, South India. AgRen network (Agricultural research and Extension network) paper, No. 108.
Tiessen, K., Lobb, D., and Guy, M. (2007). The Canon of Potato Science: 30. Tillage Erosion within Potato Production – Soil Tillage, Earthing Up and Planting. Potato Research, 50, 327–330.
Vanclay, F. and Lawrence. G. (1994). Farmer rationality and the adoption of environmentally sound practices, a critic of the assumptions of traditional agricultural extension. Journal of Agricultural Education and Extension, 1(1): 59-90.