ابراهیمی، ا. (1392). ضوابط و استانداردهای عملیات خوب کشاورزی ایران گپ اهرمی کلیدی در امنیت و سلامت تولیدات کشاورزی و توسعه پایدار. فصلنامه نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، سال 11، شماره 42، صص 40-37.
اردکانی، م .، و شریعتمداری، ا. (1394). گزارش دوره ویدئو کنفرانس عملیات خوب کشاورزی جهت دسترسی مطلوب به بازارها. قابل دسترسی در آدرس اینترنتی
: <
www.nipo.gov.ir>
استاندارد عملیات خوب کشاورزی ایران (ایران گپ) سیبزمینی. (1392). چاپ اول. شماره16552 . صص 28-17.
بندری، ا.، باقری، ا.، و سوختانلو، م. (1397). تحلیل رفتار ایمنی- بهداشتی کشاورزان دشت مغان در بکارگیری سموم شیمیایی. مجله علوم ترویج و آموزش کشاورزی، جلد 13، شماره 2، صص 183-161.
رزاقی بورخانی، ف.، رضوانفر، ا.، و میرترابی، م. (1392). بررسی رویکرد ترویج کشاورزی به توسعه استاندارد عملیات مناسب کشاورزی جهانی، مجموعه مقالات چهارمین کنگره علوم ترویج و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی ایران، کرج، 1 شهریور، صص 23-1.
رزاقی بورخانی، ف.، رضوانفر، ا.، و آهنگری، ا. (1392). عملیات مناسب کشاورزی (GAP) اهرم کلیدی در دستیابی به پایداری زیستمحیطی. سومین کنفرانس بینالمللی برنامهریزی و مدیریت محیط زیست، تهران، آذر، صص 9-1.
صیدی، م.، و رضائی، ر. (1398). عوامل مؤثر بر رفتار ایمنی کشاورزان شهرستان زنجان در استفاده از تجهیزات حفاظت فردی در کار با آفتکش ها: کاربرد مدل اعتقاد سلامت. مجله علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران، جلد 15، شماره 2، صص 63-45.
غیبی، م.ب. (1393). معرفی استاندارد ایران گپ، راهکار کنترل فرآیند تولید تا عرضه بهداشتی محصولات کشاورزی. نخستین کنفرانس ملی توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا، تهران، انجمن مدیریت کیفیت ایران، 2 اردیبهشت، صص 4-1.
فولادی، م. (1393). جایگاه و قلمرو پژوهش کیفی؛ نقد و بررسی. مجله عیار پژوهش در علوم انسانی، سال 4، شماره 2، صص 46-27.
مرادی، پ.، و امیدی نجفآبادی، م. (1390). موانع به کارگیری استاندارد عملیات مناسب کشاورزی جهانی (گپ جهانی) در بخش کشاورزی ایران. مجله پژوهشهای ترویج و آموزش کشاورزی ایران، سال 4، شماره 1، صص 39-27.
مرادی، پ.، و امیدی نجفآبادی، م. (1390). معرفی استاندارد گپ جهانی (Global Gap) در نظام عملیات مناسب کشاورزی. فصلنامه نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، سال 8، شماره 32، صص 63 - 58.
یزدان پناه، م.، توکلی، ک.، و مرزبان، ا. (1394). بررسی عوامل مؤثر بر نیت کشاورزان در رابطه با کاربرد ایمن سموم شیمیایی: کاربرد مدل اعتقادات سلامت. مجله علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران، دوره 11، شماره 2، صص 29-21.
دانشی، ن.(1397). بررسی وضعیت تولید سیبزمینی در ایران. همایش بینالمللی افقهای نوین در علوم کشاورزی و منابع طبیعی و محیطزیست،تهران. قابل دسترس در آدرس اینترنتی: <
https://civilica.com/doc/880144>.
Bihn, E., and Gravani, R. (2006). Role of good agricultural practices in fruit and vegetable safety. Microbiology of fresh produce, 37(4), 21-53.
Bihn, E. A., Smart, C. D., and Hoepting, C. A. (2013). Use of surface water in the production of fresh fruits and vegetables: A survey of fresh produce growers and their water management practices. Food Protection Trends, 33(5), 307-314.
Cohen, L., and Manion, L. (1986). Research methods in education. London: Routledge.
Cohen, N., Hollingsworth, C. S., Olson, R. B., Laus, M. J., and Coli, W. M. (2005). Farm food safety practices: A survey of New England growers. Food protection trends. 25(5), 363- 370.
FAO. (2003). Development of a framework for good agricultural practices. Available at: <http://www.fao.org/docrep/meeting/006/y8704e.htm>.
Fakkhong, S., and Suwanmaneepong, S. (2017). The implementation of good agricultural practice among rice farmers in eastern region of bangkok, Thailand. Technology, 13(7.3), 2509-2522.
Farina, E. M. M. Q., and Reardon, T. (2000). Agrifood grades and standards in the extended Mercosur: Their role in the changing agrifood system. American Journal of Agricultural Economics, 82(5), 1170-1176.
García-Plaza, A. P., Zubiaga, A., Fresno, V., and Martínez, R. (2012). Reorganizing clouds: A study on tag clustering and evaluation. Expert Systems with Applications, 39(10), 9483-9493.
Harrison, J. A., Gaskin, J. W., Harrison, M. A., Cannon, J. L., Boyer, R. R., and Zehnder, G. W. (2013). Survey of food safety practices on small to medium-sized farms and in farmers markets. Journal of Food Protection, 76(11), 1989-1993. doi: http://dx.doi.org/10.4315/0362- 028X.JFP-13-158.
Henson, S., and Reardon, T. (2005). Private agri-food standards: Implications for food policy and the agri-food system. Food Policy, 30(3), 241–253.
Henson, S., Masakure, O., and Boselie., D. (2005). Private food safety and quality standards for fresh produce exporters: The case of Hortico Agrisystems, Zimbabwe. Food Policy, 30(4), 371-384.
Jouzi, Z., Azadi, H., Taheri, F., Zarafshani, K., Gebrehiwot, K., Van Passel, S., and Lebailly, P. (2017). Organic farming and small-scale farmers: Main opportunities and challenges. Ecological Economics, 132, 144-154.
Koohsar, A. (2012). An overview of the safety production program, livestock. Agro-Industry Magazine, 154, 37-38.
Leong, W. H., Teh, S. Y., Hossain, M. M., Nadarajaw, T., Zabidi-Hussin, Z., Chin, S. Y., and Lim, S. H. E. (2020). Application, monitoring and adverse effects in pesticide use: The importance of reinforcement of good agricultural practices (GAPs).
Journal of Environmental Management, 260, 109987.
https://doi.org/10.1016/j.jenvman.2019.109987.
Lichtenberg, E., and Page, E. T. (2016). Prevalence and cost of on-farm produce safety measures in the Mid-Atlantic. Food Control, 69, 315-323.
Mohamad, A., and Hamzah, H. Z. (2020). Impact of good agricultural practices on Malaysian Cattle industry: A case of foot and mouth disease (FMD). International Journal of Social Science Research, 2(2), 39-46.
Ochieng, J., Schreinemachers, P., Ogada, M., Dinssa, F. F., Barnos, W., and Mndiga, H. (2019). Adoption of improved amaranth varieties and good agricultural practices in East Africa. Land Use Policy, 83, 187-194.
Panahzadeh Parikhani, M., Razzaghi Borkhani, F., Shabanali Fami, H., Motiee, N., and Hosseinpoor, A. (2015). Major barriers to application of good agricultural practices (GAPs) technologies in sustainability of livestock units. International Journal of Agricultural Management and Development, 5(3), 169-178.
Simpson, L. (2003). Review of soil management and farming practices, including the use of agro-chemicals in the caribbean, with particular reference to St Lucia and Jamaica. Caribbean Agriculture and Research Development Institute (CARDI) Project report No 2. Jamaica: CARDI.Available at: <https://www.gov.uk/research-for-development-outputs/review-of-soil-management-and-farming-practices-including-the-use-of-agro-chemicals-in-the-caribbean-with-particular-reference-to-st-lucia-and-jamaica>.
Zubiaga, A., García-Plaza, A. P., Fresno, V., and Martínez, R. (2009). Content-based clustering for tag cloud visualization. In 2009 International Conference on Advances in Social Network Analysis and Mining (pp. 316-319). IEEE. 20-22 July, Athens, Greece. Available at: < https://ieeexplore.ieee.org/abstract/document/5231851.>.