دماری، ب. (1395). گزارش نهایی طرح بررسی، تحلیل و تدوین سند ملی تغذیه و امنیتغذایی کشور، طی سالهای 1391 لغایت 1394. قم: انتشارات اندیشه ماندگار.
رضوی، س. ح.، پورطاهری، م.، و رکنالدینافتخاری، ع. (1396). الگوی پیشنهادی کشت ارگانیک محصول برنج در مناطق روستایی استانهای گیلان و مازندران. فصلنامه پژوهشهای روستایی، شماره 3، دوره 8، صص 387-372.
سپهری، ی. (1396). بررسی عقاید زارعان در مورد رابطه باورها با میزان تولید و نزول بلایای طبیعی در امر کشاورزی (مطالعه موردی: چهار روستای شهرستان کردکوی در استان گلستان). فصلنامه اندیشه نوین دینی، دوره 12، شماره 46، صص 162-145.
سیفی، ر.، چیذری، م.، و عباسی، ع. (1396). سازههای مؤثر بر رفتار حفاظت خاک کشاورزان استان آذربایجان غربی: کاربرد رویکرد فرهنگی. فصلنامه علوم ترویج و آموزش کشاورزی، جلد 13، شماره 2، صص 108-91.
صفا، ل.، صلاحی مقدم، ن.، و گنج خانلو، م.م. (1396). مدل یابی رفتار حفاظت زیستمحیطی روستاییان بر مبنای تئوری ارزش- عقیده- هنجار (مورد مطالعه: شهرستان خدابنده). فصلنامه علوم ترویج و آموزش کشاورزی، جلد 13، شماره 2، صص 234-219.
عینالی،
ج، کاظمی،
ن.، چراغی،
م.، و رابط،
ع. (1395). تحلیلی بر آگاهی و عملکرد زیستی کشاورزان در نواحی روستایی (مطالعه موردی: شهرستان ارومیه).
فصلنامه علوم و تکنولوژی محیطزیست، ویژهنامه شماره 2، دوره 2، صص 405-397.
قلجی، ح. (1388). سیاستگزاری عمومی؛ مفاهیم و فرآیندها. تهران: انتشارات پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی.
کریمی، ا.، صدیقی، ح.، و بابایی، ع. (1390). بررسی موانع پیشبرد کشاورزی ارگانیک از دیدگاه کارشناسان وزارت جهاد کشاورزی. مجله تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران، شماره 42، دوره 2، صص 242-231.
محمدزاده، ل.، صدیقی، ح.، و عباسی، ع. (1394). بررسی ویژگیهای آموزشهای ترویجی کشاورز- محور در نظام ترویج کشاورزی ایران. فصلنامه روستا و توسعه، شماره 1، دوره 18، صص 131-111.
مقدسی، ر. (1388). استراتژی دستیابی به امنیتغذایی: چارچوب اهداف تعیینشده بخش کشاورزی. تهران: انتشارات مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی.
نعمتی، ع .، فرجاللهی، م.، خطیب زنجانی، ن.، و دیبا واجاری، ط. (1396). ویژگیهای مورد نیاز در بهکارگیری یادگیری سیار در آموزش کشاورزی ارگانیک از دیدگاه کشاورزان آذربایجان شرقی. فصلنامه پژوهش مدیریت آموزش کشاورزی، دوره 9، شماره 42، صص 135-120.
واحدی، م.، سلیمان نژاد، س.، و مرادنژادی، ه. (1395). نیاز آموزشی حفظ محیطزیست زنان روستایی شهرستان ایلام. فصلنامه پژوهش مدیریت آموزش کشاورزی، شماره 39، دوره 8، صص 136-122.
Acs, S. (2006). Bio-economic modelling of conversion from conventional to organic arable farming. Ph.D. Dissertation Wageningen University. The Netherlands.
Baksh, K., Ganpat, W., and Narine, L. (2015). Farmers knowledge, attitudes and perceptions of occupational health and safety hazards in Trinidad, west Indies and implications for the agriculture sector. Journal of Agricultural Extension and Rural Development, 7(7), 221-228
Cedena, A.C., and Cabada, X. (2015). Nutrition policies taken hostage by multinationals and conflicts of interest, report of right to food and nutrition watch consortium (peoples’ nutrition is not a business). Carolina: Published by Bread for the World – Protestant Development Service Carolina.
Christos, A.D., and Spyridon, D.K. (2017). Farmers’ training on pesticide use is associated with elevated safety behavior. Journal of Toxics, 5(3), 19-25.
Corbin, J.M., and Strauss A. (2008). Basics of qualitative research: techniques and procedures for developing grounded theory. 3th ed. Washington DC: Sage Publications.
Cukur, F., Demirbas, N., Cukur, T., Dayan, V., and Uzun, A. (2015). Evaluation of attitudes and behaviors on food safety and quality management systems of firm owners in olive oil enterprises: The case study of Mugla Province- Turkey.
Journal of Agricultural Science and Technology, 17
(20), 1653-1668.
Demiryurek, K. (2010). Analysis of information systems and communication networks for organic and conventional hazelnut producers in the Samsun province of Turkey. Agricultural Systems, 103(7), 444-452.
Fernando, P.C. (2017). Pesticides, environment, and food safety. Food and Energy Security, 6(2), 48-60.
Hollyer, J., Tamaru, C., Riggs, A., Klinger-Bowen, R., Howerton, R., and Okimoto, D. (2009). On-farm food safety: Aquaponics, Journal of Food Safety and Technology, 38,1-7.
Ismail, F.H., Chik, C.T., Muhammad., R., and Yusoff, N.M. (2016). Food safety knowledge and personal hygiene practices amongst mobile food handlers in Shah Alam, Selangor. Procedia-Social and Behavioral Sciences, 222(23), 290-298.
Lake, I.R., Hooper, L., Abdelhamid, A., Bentham, G., Boxall, A.B.A., Draper, A., Fairweather-Tait, S., Hulme, M., Hunter, P.R., Nichols, G., and Waldron, K.W. (2012). Climate change and food security: Health impacts in developed countries. Environ. Health Perspect, 120 (11), 1520-1526.
Li, F., Zhang, Y., Fan, Z., and Gao, Q. (2011). Health risk assessment of organic contaminants in a typical wastewater irrigation area, northeastern china. IEEE, 978(1), 4244-5089.
Liang, J. (2010). Three essays on food safety and foodborne illness: Graduate Theses and Dissertations. Iowa, State University, United States.
Majchrzak, A. (2014). Methods for policy research: taking socially responsible action. 2th ed. Washington DC: Sage Publications.
Motamed, K.M. (2010). Role of cooperative companies in sustainable rice production and poverty alleviation in Guilan state of Iran. African Journal of Biotechnology, 9(11), 1592-1599.
Nayak, R., Tobin, D., Thomson, J., Radhakrishna, R., and LaBorde, L. (2015). Evaluation of on-farm food safety programming in Pennsylvania: Implications for extension. Journal of Extension, 53(1),1-10.
Oelofse, M., Hogh Jensen, H., Abreu, L.S., Almeida, G.F., Hui, Q.Y., and Sultan, T. (2010). Certified organic agriculture in China and Brazil: Market accessibility and outcomes following adoption. Ecological Economics, 69(9), 1785-1793.
Parker, J.S., DeNiro, J., Ivey, M.L., and Doohan, D. (2016). Are small and medium scale produce farms inherent food safety risks? Journal of Rural Studies, 44, 250-260.
Pollans, M. (2015). Regulating farming: Balancing food safety and environmental protection in a cooperative governance regime. New York: Pace Law Faculty Publications (Pace University).
Shaw, A., Strohbehn, C., Naeve, L., Domoto, P., and Wilson, L. (2015) Systematic approach to food safety education on the farm. The Journal of Extension, 53(6),1-9.
Singh, R.K. (2007). Indigenous agricultural knowledge in rainfed rice based farming systems for sustainable agriculture: Learning from Indian farmers; Indigenous knowledge systems and sustainable development: Relevance for Africa. New Delhi: Kamla Raj Enterprises.
Streubert, H.J., and Carpenter D.R. (2003). Qualitative Research in Nursing. 4th Ed, Philadelphia: Lippincott Co.
Tobin, D., Thomson, J., LaBorde, L., and Radhakrishna, R. (2013). Factors affecting growers’ on-farm food safety practices practices: Evaluation findings from Penn State Extension programming. Food Control, 33(1), 73-80.
Tobin, D., Thomson, J., LaBorde, L., and Bagdonis, J. (2011). Developing GAP training for growers: Perspectives from Pennsylvania supermarkets.
Journal of Extension, 49(5) [Online]. Available at: <
http://www.joe.org/joe/2011october/rb7.php> .
Voegele, J. (2014). Creating and sustaining an essential partnership for food safety, report of world bank: [Online]. Available at: <http://blogs.worldbank.org/voices/creating-and-sustaining-essential-partnership-food- safety>.
Weber, S., Khan, S., and Hollender, J. (2006) Human risk assessment of organic contaminants in reclaimed wastewater used for irrigation. Desalination, 187(1-3), 53-64.