ایهورن، اف.، هیب، ام.، و ویدمن، جی. (2003). راهنمای آموزشی کشاورزی ارگانیک. ترجمه: صمد رفیعی و احمدرضا فخارزاده. تهران: انتشارات سازمان نظاممهندسی کشاورزی و منابع طبیعی.
دهنمکی، م.، فرهادینژاد، م.، و مدرسی، م. (1397). شناسایی موانع راهاندازی کسب و کارهای کشاورزی ارگانیک در ایران مورد مطالعه: واحدهای کشاورزی ارگانیک استان تهران. نشریه کارآفرینی در کشاورزی، جلد5 ، شماره2 ، صص 123-105.
سازمان جهاد کشاورزی مازندران. (1397). گزارش عملکرد سالانه سازمان جهاد کشاورزی مازندران. معاونت برنامهریزی و اقتصادی، اداره آمار.
صالحی، س.، رضایی مقدم، ک.، و حیاتی، د. (1389). "کاربرد مدل اصلاحشده پذیرش فناوری برای پیشبینی تمایلات رفتاری و ایستارهای زیستمحیطی کارشناسان کشاورزی". مجله علوم ترویج و آموزش کشاورزی، جلد 6، شماره 1، صص 28-15.
فاطمی، م.، و کرمی، ع. ( 1389). مطالعه موردی واکاوی علل و اثرات خشکسالی. مجله علوم ترویج و آموزش کشاورزی، جلد 6، شماره 2، صص 77-96.
کرسول، ج.، و پلانو کلارک، و. (2006). روشهای پژوهش ترکیبی. ترجمه: علیرضا کیا منش و جاوید سرایی. تهران: انتشارات آییژ.
کشاورز، س.، و موسوی، س. (1397). بررسی موانع و مشکلات و عوامل مؤثر بر توسعه کشاورزی ارگانیک مطالعه موردی: جالیزکاران شهرستان مرودشت. مجله تحقیقات اقتصاد کشاورزی، جلد 10، شماره 3، صص 172-151.
لوایی، آ.، و شعبانعلی فمی، ح. (1395). الگویی از عوامل محدودکننده محصولات ارگانیک از دیدگاه متخصصان کشاورزی شهرستان کرج: یک نظریه داده بنیان. مجله تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران، دوره 2-47، شماره 2، صص 656-647.
معینزاده، ف.، لشکرآرا، ف.، و امیدی نجفآبادی، م. (1395). شناسایی موانع تولید محصولات ارگانیک از دیدگاه کشاورزان استان قزوین. فصلنامه پژوهشهای زراعی در حاشیه کویر، دوره 13، شماره 2، صص 155-147.
منتیزاده، م.، و زمانی، غ.( 1391). تدوین مدل رفتار زیستمحیطی زارعان شهرستان شیراز. مجله علوم ترویج و آموزش کشاورزی، جلد 8، شماره 2، صص 74-63.
وزارت جهاد کشاورزی. ( 1396). آمارنامه کشاورزی. معاونت برنامهریزی و اقتصادی. تهران.
Altrawneh, M. (2016). Determine the barriers of organic agriculture implementation in Jordan. Bulgarian Journal of Agricultural Science, 22(1), 10-15.
Azam, M., and Shaheen, M. (2019). Decisional factors driving farmers to adopt organic farming India: Across-sectional study. International Journal of Social Economics, 46(4), 562-580.
FAO. (2013). FAO Statistical Yearbook 2013, World Food and Agriculture. Rome: Food and Agriculture Organization of the United Nations. Available at:
He, C. (2012). Assessment of the impact of organic school meals to improve the school food environment and children’s awareness of healthy eating habits. PhD Dissertation. Department of Planning Faculty of Engineering and Science Aalborg University, Copenhagen.
Holliday, J. I. (2007). Facilitating conversion to organic production PhD Dissertation. University of Guelph, Canada.
Issa, I., and Hamm, U. (2017). Adoption of organic farming as an opportunity for Syrian farmers of fresh fruit and vegetables: an application of the theory of planned behavior and structural equation modeling. Journal of Sustainability, 9(11), 1-22.
Khaledi, M., Gray, R., Weseen, S., and Sawyer, E. (2007). Assessing the barriers to conversion to organic farming: An institutional analysis. Department of Agricultural Economics University of Saskatchewan.
Available at: <https://pdfs.semanticscholar.org/3884/>.
McCarthy, M., O’ Reilly, S., O’Sullivan, A., and Guerin, P. (2007). An investigation in to the determinans of commitment to organic farming in Ireland. Journal of Farm Management, 13(2), 135-152.
Niaura, A. (2013). Using the theory of planned behavior to investigate the determinants of environmental behavior among youth. Environmental Research, Engineering and Management, 1(63), 74-81.
Omidi Najafabadi, M. (2014). A gender sensitive analysis towards organic agriculture: a structural equation modeling approach. Journal of Agricultural and Environmental Ethics. 27(2), 225-240.
Padel, S. (2001). Conversion to organic farming: a typical example of the diffusion of an innovation? Sociologia Ruralis, 41(1). 40-61.
Partap, T. (2010). Emerging organic farming sector in Asia: A synthesis of challenges and opportunities. published by the Asian Productivity Organization. 8-21. Available at: <https://www.apo-tokyo.org/00e-books/>.
Rodriguez Baide, J. M. (2005). Barriers to adoption of sustainable agriculture practices in the south: change agents perspectives. Master of science thesis, Auburn University, Alabama.
Shams, A., and Hooshmandan, Z. (2017). Factors affecting wheat farmer’s attitudes toward organic farming. Polish Journal of Environmental Studies, 26(5), 2207-2214.
Sharifi, O., Sadati, S. A., Rostami Ghobadi, F., Sadati, S. A., Mohamadi, Y., and Taher Tolou Del, P. (2010). Barriers to conversion to organic farming: A case study in Babol county in Iran. African Journal of Agricultural Research. 5(16), 2260-2267.
Soltani, S., Azadi, H., Mahmoudi, H., and Witlox, F. (2013). Organic agriculture in Iran: Farmers’ barriers to and factors influencing adoption. Renewable Agriculture and Food Systems. 29(2), 1-9.
Yin, R. K. (2014). Case study research design and methods (5th ed). Thousand Oaks, CA: Sage.